FELANMÄLAN: 08-771 43 80

Tvättstugorna

LÅSNING OCH BOKNING AV TVÄTTSTUGORNA

Tvättstugor finns i portarna 35, 57, 59, 67 och 91 och i port 57 finns också en grovtvättmaskin. Av nyckelbrickorna till entréportarna är det endast bricka nr 1 och 2 som fungerar som nyckel till tvättstugans förrum (bokningsrummet) samt för att boka tvättid och starta (öppna) bokat tvättpass på bokningstavlan. När tvättpasset öppnats på bokningstavlan låses den inre dörren till tvättstugan upp och tvättmaskinerna kan startas. För vidare information hur bokningen går till läs Bokning tvättid i en pdf.

Tider i tvättstugan

Tvättid kan bokas i samtliga tvättstugor, dock endast ett tvättpass åt gången. Först när inbokad tvätt tid är förbrukad eller avbokad blir det möjligt att boka ny tvättid.

Inbokad tvättid är låst på er i 30 min därefter kan den överbokas av annan.

Avbokning av startad tvättid går ej att göra, ny bokning kan göras efter att innevarande bokning har startats eller passets tid passerats.

Strömmen till alla tvättmaskiner bryts ca 15 min innan inbokat tvättpass tar slut, därefter är det bara möjligt att torka eller mangla tvätt. LADDA ALDRIG EN NY TVÄTTMASKIN SENT UNDER INBOKAT TVÄTT- PASS, då riskerar ni att tvättmaskinen inte hinner tvätta klart innan strömmen bryts. När nästa tvättpass börjar skall alltid tvättmaskinerna vara tömda, rena och tillgängliga för de som bokat efterkommande tvättpass.

Att torka tvätt är också möjligt att göra i max 1 timme efter avslutat tvättpass, därefter kommer den som bokat föregående tvättpass att nekas tillträde till tvättstugan och kan då inte hämta sin tvätt.

Även om ni utnyttjar den extra timmen torktid skall det vara städat och snyggt när tvättpasset är slut.

Boka tid även på webben

Du kan även boka din tvättid direkt här på hemsidan.
Uppe i menyn finns en länk ”Boka Tvättstuga” som tar dig direkt till en inloggningssida. Ditt användarnamn är ditt lägenhetsnummer hos Brf Porten. Dvs. det numret som börjar på en 2:a, inte lgh.nr från skatteverket. Lösenord är samma siffror + en nolla.
Vi rekommenderar alla att ni loggar in och byter ert lösenord till ett eget. Information om hur man gör det finns på sida 2 i pdf:n ”Bokning tvättid” högre upp på denna sida.

boka tvättstuga via hemsidan
Bild på sidan där du loggar in och bokar din tvättid.

Läs igenom bifogade instruktioner noggrant. Föreningens fastighetsskötare eller någon i styrelsen kan kontaktas för ytterligare frågor ang. tvättstugorna.

Det är styrelsens förhoppning att samtliga medlemmar blir nöjda med de helrenoverade och moderniserade tvättstugorna.

Har ni frågor ang. bokning m.m. går det bra att kontakta fastighetsskötarna på deras telefontid Mån- Fre 07.30-08.30 telefon 08-771 4380