FELANMÄLAN: 070-440 92 63
Expand search form

Tvättstugorna

LÅSNING OCH BOKNING AV TVÄTTSTUGORNA

Tvättstugor finns i portarna 35, 57, 59, 67 och 91 och i port 57 finns också en grovtvättmaskin. Av nyckelbrickorna till entréportarna är det endast bricka nr 1 och 2 som fungerar som nyckel till tvättstugans förrum (bokningsrummet) samt för att boka tvättid och starta (öppna) bokat tvättpass på bokningstavlan. När tvättpasset öppnats på bokningstavlan låses den inre dörren till tvättstugan upp och tvättmaskinerna kan startas. För vidare information hur bokningen går till läs Bokning tvättid i en pdf.

Tider i tvättstugan

Tvättid kan bokas i samtliga tvättstugor, dock endast ett tvättpass åt gången. Först när inbokad tvätt tid är förbrukad eller avbokad blir det möjligt att boka ny tvättid.

Inbokad tvättid är låst på er i 30 min därefter kan den överbokas av annan.

Avbokning av startad tvättid går ej att göra, ny bokning kan göras efter att innevarande bokning har startats eller passets tid passerats.

Boka tid även på webben

Du kan även boka din tvättid direkt här på hemsidan.
Uppe i menyn finns en länk “Boka Tvättstuga” som tar dig direkt till en inloggningssida. Ditt användarnamn är ditt lägenhetsnummer hos Brf Porten. Dvs. det numret som börjar på en 2:a, inte lgh.nr från skatteverket. Lösenord är samma siffror + en nolla.
Vi rekommenderar alla att ni loggar in och byter ert lösenord till ett eget. Information om hur man gör det finns på sida 2 i pdf:n “Bokning tvättid” högre upp på denna sida.

boka tvättstuga via hemsidan
Bild på sidan där du loggar in och bokar din tvättid.

Läs igenom bifogade instruktioner noggrant. Föreningens fastighetsskötare eller någon i styrelsen kan kontaktas för ytterligare frågor ang. tvättstugorna.

Det är styrelsens förhoppning att samtliga medlemmar blir nöjda med de helrenoverade och moderniserade tvättstugorna.

Har ni frågor ang. bokning m.m. går det bra att kontakta fastighetsskötarna. Telefon 070-440 92 63