FELANMÄLAN: 070-440 92 63
Expand search form
Medlemsinformation

Parkeringsplatser för motorcyklar och mopeder

Då det inte funnits några parkeringsplatser för motorcyklar eller mopeder i vare sig BRF Porten eller BRF Grannporten har styrelsen i BRF Porten låtit göra om två parkeringsplatser i kallgaraget till sex stycken parkeringsplatser för morcyklar/mopeder. Platserna har metallstolpe för att skydda platserna och för att möjliggöra fastlåsning, vidare så är platserna skyddade från väder och vind då plexiglas har installerats runtom. Hyresnivån för platserna är 200 kr/månad och som för övriga parkeringsplatser är parkeringskön gemensam för BRF Porten och BRF Grannporten.

Vid frågor eller för att ansöka om parkeringsplats för motorcykel/moped vänligen ta kontakt med Sorunda VVS Teknik AB som är ansvarig för parkeringskön.

Måndag- Fredag 7.30-8.30.

Telefon: 08-771 43 80

Vi vill passa på att understryka att motorcyklar eller mopeder inte får förvaras i källare eller cykelförråd på grund av brandrisken. Motorcyklar eller mopeder som förvaras i BRF Portens källare eller cykelförråd kommer att bötfällas.

För att förvara/reparera motorcyklar/mopeder i källare/cykelförråd krävs det att lokalen är brandtekniskt avskilt från byggnaden i övrigt samt att lokalen har en egen ingång från det fria. Utrymmet ska även vara ventilerat direkt till det fria. Sådana lokaler finns inte på vare sig BRF Porten eller BRF Grannporten.

STYRELSEN BRF Porten

You might be interested in …